Sol, festförberedelser och en klyscha

Sommaren har kommit med en minst sagt värmande sol. Denna gång har jag kommit ihåg gamla misstag och smörjt in mig med solkräm. Det är inte alltid jag tagit solens strålar på allvar, men nu vill jag inte vara nog försiktig. Men det räcker inte att komma ihåg bara en sak, nu gäller det att få in vanan att dricka mycket. Det tog en stund innan jag förstod varför mitt huvud sprängde och varför jag försvann som in i dimman. Solen, så underbart skön, men ack så förädisk. 

image3

Inför den stundande avslutningen av terminen ordnas och grejas det för fullt. Det roliga med att vara med i festkommitén är att få vara med och bestämma vad festen ska innehålla, det jobbiga är att det händer så väldans mycket på ett år, att det är svårt att sammanfatta och begränsa till tre timmar. 

Så mycket har hänt på ett år. Nya vänner som blivit nära vänner, teori som sparats som värdefull kunskap hos mig, tillämpningar som har betydelse för mitt liv, men framförallt en fortsatt resa tillsammans med Jesus där jag har fått växa och Han fått en mer betydande roll i mitt liv. 

Jag ångrar inte detta år. De sa att bibelskola är en bra grund att ha med sig innan man går vidare i livet. Vad jag inte förstod då är att det skulle bli ett livsförvandlande år. Det låter klyschigt, men det är sant. Jag är säker på att jag fortfarande kommer prata om tiden på Götabro när jag är typ 70. Jag kommer ha tårar i ögonen när jag lämnar på söndag. 
 

RSS 2.0