Nyhetskoll

Tycker synd om vår kung. Har inte brytt mig om att läsa om skriverierna innan, men nu har jag läst lite om hans intervju angående strippklubbsryktena. Jag tycker synd om vår kung. Han har inte gjort något! Våran kung är en mycket fin man som värnar dom sin familj. Han förtjänar att mötas med respekt för allt han gör för vårt land. En annan nyhet jag läste är att en av de inblandade i malexander morden, Tony Olsson, säger att han mött Gud. Han tar avstånd från kriminalitet, nazism och sitt tidigare liv. Jag skulle vilja läsa hans böcker. Jag hoppas att han talar sanning och att det inte är ett sätt att manipulera för att få sänkt straff. Men när man möter Gud så får det en effekt på hela ens liv. Gud välsigne honom hur det än är. Den tredje nyheten jag fastnade för är en liten notis i extra; nämligen en text som beskriver att Gunilla Gomér, en politiker efterlyser ett adoptionscentrum i Sverige. Hon vill att man istället för att göra abort, ska adoptera bort barnet. Bra! -äntligen en politiker som vågar gå emot strömmen!

på en båt i ett hav

Ljuvligt är rätta ordet på frågan hur det var i helgen. Ungdomar, konfirmander, ledare och besättning på missionsbåten Shalom i ett dygn blev helt fantastiskt. Det går inte att med ord beskriva det men jag är glad att jag fick ta fina bilder. Så fina minnen. Det var härligt.


gissa vad jag såg i lördags??

Det var ååår sen jag bloggade så jag tänker att jag kompenserar lite nu... Blev bjuden på mat på arabiskt vis hos mina grannar (sittandes på golvet) och det gjorde att jag också hade lite tid över att hinna skriva :)
Måste gå och jobba igen strax, men hinner slänga upp en bild på något vi såg i Norrköping i helgen!

 

hjälp va!!? va är det som händer den här tiden alltså? igelkottarna kommer fram på vägarna och alla kryper upp från sina gömställen. snart får vi inte plats allihopa.. hoppas han hittar nånstans att sova.. folkparken kanske?? :)


Kammade hem en vinst till slut..

Det var inte en särskilt smickrande bild, men jag tyckte det var lite roligt med en sån bild, så den bjuder jag på! Sprang vårruset igår med 6000 andra tjejer i Norrköping. Det var full fart så att säga, och ja, alla var vinnare. Priset var en picknick-korg. Lax och potatissallads macka och cider, med jordgubbskaka i efterrätt var inte dåligt. Jag var inte onöjd om man säger så. Sen var det skönt att få springa lite också.

RSS 2.0