Sommartid då alla åker bort

Idag åker ett team från min kyrka till Indien.
Och idag åker min emma till USA
Och på onsdag åker syrran och mattias till Tunisien.

Det blir många böner om beskydd.

Jag stannar här. Men jag är också i behov av böner.

Jag är tacksam för helgen, för så fina vänner jag har.
Konsert, presenter, bjuden på middag, och bra samtal har jag fått.

Frida och jag skulle släcka lamporna i lördags, vi kom på det när det var 10 minuter kvar.
Vi släckte en timma efter, hoppas det är okej för miljön.

Och tack och lov att Emma påminde om att klockan skulle ställas fram, hur ska man veta det annars?

Vad det händer!

Idag fyller jag 21. Det jag hoppas på är att jag är ett år klokare och att det här året kommer att ge ännu mer erfarenhet och möten med människor. Grattis Dhano som fyller år 28/3!



Igår var en bra dag då jag och de andra på min spanska kurs berättade om spanska konstnärer- faktiskt intressant! sen var jag med Frida en stund, vi försökte fånga alla solstrålar, det var mysigt. På väg till centrum såg jag en kändis på Engelbrektsgatan! Alla som har sett Mästarnas Mästare på svt vet att det är den f.d. bandyspelaren som tog hand om en liten hund. Det är min första kändis i Västerås om man inte räknar med Jocke Lundqvist och Gabriel Hagenfors. Stort. 


Pelle Fosshaug



Imorse förutom fika på säng fcik jag en överraskning! Mina gudföräldrar kom från Örebro för att fira mig. Och i helgen blir det ännu mer firande. Jag är tacksam till alla som kommer ihåg mig och det ska bli roligt att fira min födelsedag i Västerås för förstå gången.



För några veckor sen var jag med på en missionsresa till Lettland. Det innebar att jag fick lära känna nya människor från Sverige, Lettland, Norge, Danmark, Holland och flera länder. Totalt var vi 120 personer i vårt team. Vi fick möta fattigdom men komma med kläder, leksaker, mat, göra barnaktiviteter och framförallt med ett budskap om hopp och glädje. Den här resan gjorde stort intryck på mig, jag letar efter alla tillfällen dit Gud leder mig att få hjälpa människor praktiskt och att få visa att det finns en Gud som älskar dem. Det är så värdefullt att få ny vänner, så jag tackar Gud för Jemima, Inese, Antra, Mikus, Nina, Djim, Rikard, Jeroun, Leon, Åshild, Emil, Kaspars, Truuls, Esther, Danielle, Simone, Kevin, Robert, Mattias, Linnea, Rita, Louise, Palle och alla andra som blivit mina vänner. 


 
Linnea och jag i Rezekne, Lettland



Love från Marlene.

RSS 2.0