Varning: ironi och väldigt ointressant fakta!

Blev utmanad av mig själv att skriva ett sånt blogginlägg om saker jag egentligen inte brukar skriva om. Saker som ingen bryr sig om att veta. Denna tillfälliga ego-karaktär beror nog snarare på för mycket kaffe och flykt från tenta-plugg än sökande efter bekräftelse.. Men det är inte empiriskt bevisat. Aa, iaf. Here it goes: Today:
  • Idag pluggar jag hemma.
  • Dricker som sagt för mycket kaffe.
  • Ikväll blir det cirkelgym med J ;) (det är såna där meningar jag försöker undvika. man verkar så skrytsam när man skriver att man ska träna och jag vill inte att andra ska få dåligt samvete.. men whatever)
  • Efter träning bakar vi pizza.
Tomorrow:
  • Tenta.
  • Fest i Rosengård.
  • + en massa saker därimellan som är ännu mer ointressanta för nån annan än mig själv.
 
Vart sjukt dåligt inlägg detta. Typ det sämsta ever. Men nån gång ska ju va den första. Måste lära mig att inte va så djup i alla texter :D Kompenserar med lite fina bilder på vad jag fick igår. (Look at me, I'm popular!....NOT!)

 
 
 Om det blev jobbigt att vrida huvet nu så är det bara att lägga tanken på högen med andra i-landsproblem.
 

När det inte blir som man tänkt sig..

Lite vardagsbetraktelser såhär på kvällskvisten. Eller det var kanske fel ordval. Det är ju inte var dag jag kommer hit och skriver och var dag får jag nya tankar och ideer som lyser upp min dag. Men det är ju fredag, alltså, vardag. Ja ja, Fredagsbetraktelser får det bli. Märks det att jag gillar ord? :D

ICA är min räddare i nöden. Jag gillar dem starkt. Så denna kväll gick jag till mitt älskade ICA och hade min köp-lista i huvudet. "Mjölk, mjöl, köttbullar, fil, flingor bla bla bla". Kände mig som Bullerbybarnen när de skulle handla falukorv. Nu kom jag på att jag glömde köpa ägg. Men det gör inget. Jag tar det en annan dag. Iallafall så gick jag in, och det första jag gör är att köpa något annat än det jag hade på min "mentala lista". En anledning till varför jag älskar ICA är att de ofta har bra erbjudanden, och det tycker jag om. Erbjudandena välkomnar en vid entrén, inne i butiken och lättar upp ens vardag betydligt bättre än om det aldrig funnits några rabatter. Då kanske du säger att rabatter är bara till för att få kunderna att handla mer. Ja, det kanske stämmer, men det passar mig iallafall utmärkt. När jag tycker att jag handlat klart, går jag till kassan och börjar lasta upp varorna. Killen som sitter där upptäcker att en brödpåse har gått upp och undrar om jag vill byta den. "Det känns lite konstigt när det kommer bröd på bandet" säger han skojfriskt och jag börjar drömma iväg till den tiden då jag jobbade på Polarbröd och vi ibland hade översvämmning av bröd på bandet och allt var kaos. Det var tider det. Åter till ICA-kassören försäkrar jag honom att det inte är nödvändigt att byta brödpåsen. Jag betalar, packar mina varor och går hem. På väg hem filosoferar jag ytterligare lite till om varför man inte köper precis det man tänkt köpa. Utifrån mina ytterst begränsade räknekunskaper var ungefär 70 % av det jag hade i min kasse, varor som jag hade tänkt köpa. Det måste vara för att jag gillar överraskningar helt enkelt. Jag menar, att få sätta in en vaniljyoghurt i kylskåpet istället för en mellanfil, det kan ju inte vara annat än ren lycka!


Ibland blir det inte som vi har tänkt oss. Ibland köper vi fel sorts tomater, en kund kanske stöter till oss med armbågen, ibland har vår favoritpasta tagit slut, en del gånger har vi inte råd att köpa det vi så gärna skulle vilja ha, och nån gång kanske ICA till och med är stängt när vi kommer fram. Men det gör inget, för i slutändan kommer det nya dagar att handla på. Och då har du glömt bort det jobbiga som var innan. Så funkar jag iallafall. Jag ber om förlåtelse till Gud och till mig själv och om det var fler som drabbades. Ett kort minne är bra ibland. Nästa dag har jag glömt bort mina misslyckanden. Då kommer en ny dag som inte heller blir som man har tänkt sig. Det tycker jag är rätt skönt ändå.

RSS 2.0