JesusRock

I helgen var det festival tionde året i rad.
Min fina vän Alicia beskriver den väldigt bra på http://jesusrock.blogg.se/2011/july/
Jag jobbade men efter jag slutat klockan 22 åkte jag de 5 milen till Kramfors för att sjunga med några grabbar som spelade på "Sen kväll med Gud" 00.30 torsdag, fredag, lördag.
Det var fantastiskt! Få lovsjunga och tillbe Gud med bra ljud, i ett tält fyllt med ungdomar. Tack ljudkillarna, mina bandkompisar och Gud för de här kvällarna. Det gjorde inte så mycket att det var kallt, att jag bländades av strålkastarna så jag knappt kunde se texterna och att jag fortfarande är hes efter alla höga toner. För jag fick använda en av de gåvor jag älskar mest, min sång, och ge tillbaka till Jesus det jag fått så mycket genom alla år.
Roligt!!
Jesus your name is power
Breath and living water
Such a marvelous mystery

Namnsdag

Hon heter Sara, hon som är jag. Och hon har namnsdag idag!
Jag är stolt över mitt andra namn, som egentligen är mitt första. Sara Marlene.
Kvinnonamnet Sara, Sarah är ett semitiskt (abessinska, arabiska, araméiska, assyriska, hebreiska) namn som betyder "furstinna" eller "prinsessa" eller "härskarinna".
I Gamla Testamentet var Sara Abrahams hustru som födde honom sonen Isak vid 90 års ålder.


Det är viktigt med namn. Jag tycker om namnen Estelle, Maja och Hilma. Drömmer om att få ge favoritnamn till favoritbarn om jag får några egna.
Varje gång någon kallar mig vid mitt namn, blir jag varm inombords. Marlene, Mary, Marre, Marliiin, MarlenE, Malla, M, Marlin, Maja. Alla har olika namn på mig. Men de menar mig. De kallar på mig. Det gör mig glad.
Funderar ev. på att byta tilltalsnamn till hösten, till Sara. Bara under en period, för att det är lättare. Men vi får se.

RSS 2.0