En svensk prinsessa



Åh, jag är så glad att en liten flicka har fötts i Sverige idag. En liten prinsessa som ska fortsätta att föra det svenska kungliga arvet vidare. Jag har en väldigt stor respekt för den svenska kungafamiljen och jag tycker de gör ett hedersamt och väl utfört arbete.

"Välkomna hit, tack för ert intresse. Klockan 04.26 föddes en 51 cm lång, 3280 gram tung, väldigt söt prinsessa", berättade Daniel med ett stort leende.

Det fullständiga namnet, prinsessans titel samt vilket hertiginnedöme som hon tilldelats meddelas av morfar kungen under en konselj imorgon, fredag.

Mer information på:


H.M. Drottning Silvia har startat World Childhood Foundation som jobbar med projekt i ca 15 länder i världen. De jobbar bl.a. för gatubarn, barn utsatta för övergrepp och speciellt för utsatta flickor. Två av drottningens många beskyddarskap är ECPAT Sverige som bl.a. jobbar mot barnsexhandel och barnpornografi.

http://www.ecpat.se/

H.K.H. Prinsessan Madeleine arbetar inom World Childhood Foundation, har haft praktik på UNICEF:s huvudkontor och ett av hennes beskyddarskap är Stiftelsen Min Stora Dag som jobbar medatt uppfylla svårt sjuka barns önskedrömmar.

http://www.minstoradag.org/

Även de andra familjemedlemmarna i kungliga familjen gör många bra saker och jag är stolt att det är just de som vi får ha som kungafamilj i Sverige.

Imorgon får vi alltså veta hennes namn, den lilla prinsessan. Jag tror på Fredrika.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0